LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"آیت الله العظمی شیرازی: "
ویژگی های امام حسین علیه السلام کاملا ًمنحصر بفرد است
کد 2720
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 10 مهر 1390 - 4 ذوالقعدة الحرام 1432
خطیب توانا حجت الاسلام والمسلمین سید جاسم طویرجاوی در شهر مقدس قم با بزرگ مرجع جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کرد و مورد استقبال معظم له قرار گرفت.

مرجع عالیقدر ضمن خوشامدگویی، در سخنانی کوتاه بر اهمیت دستگاه سیدالشهدا علیه السلام تاکید نمودند و فرمودند:

در کتاب کامل الزیارات و دیگر منابع شیعی روایتی از حسین بن بنت ابی حمزه ی ثمالی نقل شده است که می گوید: در روزهای واپسین بنی مروان و دور از چشم شامیان [که همه جا پراکنده شده بودند] از شهر خود بیرون شدم تا به کربلا رسیدم.

در روستایی پنهان شدم و چون نیمی از شب گذشت به سوی قبر [امام حسین علیه السلام] نزدیک شدم که دیدم مردی به من نزدیک شد و گفت: اجرت با خدا باشد، از این جا برو. هراس زده باز گشتم و در آستانه ی طلوع فجر به سوی او بازگشتم که مردی نزد من آمد و گفت: نباید به قبر نزدیک شوی.

گفتم: خدایت به سلامت دارد، چرا نباید به قبر نزدیک شوم؟ حال آن که از کوفه برای زیارت آمده ام، پس میان من و قبر حایل و مانع مشو و من هراس آن دارم که صبح برآید و شامیان به من دسترسی پیدا کرده، همین جا مرا بکشند.

به من گفت: پس اندکی صبر کن، چراکه موسی بن عمران علی نبینا وآله وعلیه السلام از خدای متعال اجازه ی زیارت قبر حسین بن علی خواسته است و خدا اجازه داده است تا به همراه هفتاد هزار فرشته به زمین فرود آید. آنان از اول شب در این جا حضور دارند تا سپیده بدمد، آن گاه به آسمان بازگردند.

به او گفتم: خدایت به سلامت دارد، تو که هستی؟

گفت: من از جمله فرشتگانی هستم که به فرمان خدا از قبر حسین علیه السلام نگاهبانی و برای زائران او استغفار می کنند.

از این سخن دچار حیرت شدم. هنگام طلوع فجر به قبر نزدیک شدم، اما این بار کسی مانع من نشد. سلام دادم، قاتلانش را نفرین کردم، نماز صبح گزاردم و هراسان از گزند شامیان، به سرعت آن جا را ترک کردم»(1).

مرجع عالیقدر افزودند: این روایت و شماری دیگر از روایات مقام و منزلت امام حسین علیه السلام و عظمت زیارت آن حضرت و اختصاصاتی را که خدای متعال برای حضرتش رقم زده است، تبیین می کند و البته این ویژگی را خدای متعال تنها و تنها برای حضرت سیدالشهدا علیه السلام خواسته و اختصاص داده است.
 
در راستای دیدارهای مردمی مرجع عالیقدر، عده ای از طلاب حوزه ی علمیه ی المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف نیز با معظم له دیدار کردند.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی طی رهنمودهایی آنان را به تلاش فشرده و همه جانبه برای آموزش احکام، اصول، اخلاق و آداب اسلامِ برآمده از چشمه ی زلال هدایت اهل بیت علیهم السلام سفارش کردند.
 
همچنین جمعی از روحانیون و خطیبان از شهرک صدر بغداد با مرجع عالیقدر دیدار کردند و به بیانات ارزشمند معظم له گوش فرا دادند.

ایشان با فراخواندن جوانان به الگو گیری از علمای گذشته و تبعیت از سیره نورانی آنان فرمودند: علمای گذشته از آن رو در کار خود موفق شدند که زندگی شان بر سه پایه استوار بود:

1. اخلاص؛

2. تلاش و فعالیت؛

3. برخورداری از اخلاق فاضله.

همین سه اصل، شیخ مفید، شیخ طوسی، سید بحرالعلوم، شیخ انصاری و جز آنان را جاودانگی بخشید.

سپس خطاب به میهمانان فرمودند: هریک از شما در این مسیر قرار گیرد و به ادامه ی آن پایبند باشد و بیش از پنجاه درصد بکوشد، حتماً موفق خواهد شد. پس بر عمل به سه اصل فوق تصمیم بگیرید تا هرچه بیشتر از زندگی خود استفاده کنید.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1. کامل الزیارات، ص111، حدیث2.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.