LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی: "
راه اهل بیت علیهم السلام، نیازمند فداکاری های همه جانبه است
کد 4029
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 27 بهمن 1394 - 7 جمادى الأولى 1437
 
در روز 27 ماه ربیع الثانی 1437ق هیئت نمایندگی «مرکز میراث سامرا» از نجف اشرف، در شهر مقدس قم با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند. در این دیدار هیئت یادشده گزارشی از برنامه ها و فعالیت های مرکز مذکور تقدیم ایشان کردند.

آن گاه معظم له طی بیاناتی خطاب به میهمانان خود فرمودند: شش تن از حاکمان ستمکار و مستبد بنی عباس در سامرا حکومت کردند و در همان جا دفن شدند. حال اگر کسی در جستجوی قبرهای آنان برآید هیچ اثری از آنان نخواهد یافت مگر آثار برجای مانده ی برکه ی درندگانی که آنان فراهم آورده بودند و بی گناهانی را که با حاکمان مخالفت می کردند و نسبت به رفتارشان اعتراضی داشتند، به ویژه معترضان از شیعیان اهل بیت علیهم السلام در آن می افکندند و این قربانیان، طعمه ی درندگان گرسنه می شدند.

ایشان افزودند: جهان امروز جهان اطلاع رسانی است. حدود شصت سال قبل ماهنامه ای از سوی سفارت هند در بغداد به زبان عربی صادر می شد که «فرهنگ هند» نام داشت. در دوران عبدالکریم قاسم (اولین رئیس جمهور کودتای عراق) در یکی از شماره هایش خواندم که دائرة المعارفی در سیصد جلد درباره ی گاندی نوشته شده است.

حال این پرسش مطرح است که گاندی در مقام مقایسه با جایگاه والا و شکوهمند حضرت امام علی النقی علیه السلام چه ارزش و منزلتی دارد؟

مرجع عالیقدر تأکید کرده، فرمودند: با تمام احترامی که برای شما قائل هستم، ما شیعیان، دانسته در حق اهل بیت علیهم السلام کوتاهی کرده ایم، لذا باید هرچه بیشتر و بیشتر در راه این خاندان پاک بکوشیم و تلاش کنیم و ستم هایی را که در حق اهل بیت علیهم السلام و مراقد و شعائر آنان روا داشته شده است بیان کنیم و اخلاق والای آنان مانند صبوری و شکیبایی شان را به جهانیان بشناسانیم. برای تحقق این هدف باید دائرة المعارفی در یک هزار جلد فراهم آید.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در ادامه و به منظور توضیح مطلب فرمودند: راه اهل بیت علیهم السلام و خدمت به این راه به افرادی فداکار نیاز دارد. نمی گویم که در این راه از جان خود مایه بگذارند و در راه این خاندان پاک سر بدهند، چراکه امروز شیعیان از دادن سر در راه اهل بیت علیهم السلام دریغ نمی کنند و از خدای متعال می خواهم غم و اندوه و مصیبت آنان را جبران کند، بلکه قصدم این است که این راه به افرادی نیاز دارد که وقت، آسایش و تمام امکانات خود را در این مسیر بگذارند تا بتوانند به بهترین و کامل ترین وجه میراث اهل بیت علیهم السلام را ثبت و ضبط نمایند و این، نخستین و بهترین گام در این راه است.

معظم له در پایان سخنان خود فرمودند: بسیاری از علمای شیعه در شهر سامرا دفن هستند، اما متأسفانه هیچ نام و یادی از آنان در میان نیست که از آن جمله می توان از علامه سید عبدالحسین شرف الدین قدس سره نام برد.

لذا می سزد و بایسته است که این اطلاعات در مجموعه ای گردآوری شود تا در تاریخ به یادگار بماند. از خدای متعال برای شما توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.